ITsKonnekt Kft.

Ezt az oldalt az ITsKonnekt Kft. üzemelteti.

Cégünk fő profilja, olyan kkv-k informatikai támogatása, akiknek új számítógépes hálózat kiépítése, vagy már meglévő hálózatának optimalizálására, üzemeltetésére van igénye.

Kedvező feltételek mellett biztosítunk ügyfeleink számára megbízható biztos informatikai hátteret, mindennapi tevékenységük biztos és folyamatos működéséhez.

Ha igénybe veszi átalánydíjas rendszergazdai szolgáltatásunkat, távfelügyeletünk segítségével gyors és költséghatékony megoldással támogatjuk a gördülékeny munka végzését.

Már meglévő informatika hálózat felújítását, vagy új kiépítését fontolgatja?

Mi tudunk segíteni! Meglévő rendszerét, felmérjük és ajánlatot teszünk, annak korszerűsítésére. Informatika folyamatai optimalizálásával hatékonyabbá és gazdaságosabbá tesszük vállalkozását. Mindezt mérhető és kontrollálható formában.

Új hálózat kiépítése esetén felmérjük igényeit, megtervezzük és kiépítjük új korszerű hálózatát. Üzemeltetésében támogatjuk és gondozzuk azt.

Nincs szüksége hálózatra, de számítógépének felügyeletére igen!

Rendszergazdai szolgáltatásunk révén ebben is segítségére lehetünk. Többféle lehetőséget kínálunk, a számítógépes állományának nagyságát, szolgáltatás mértékét is figyelembe véve. Lehetősége van átalánydíjas, vagy eseti rendszergazdai segítség igénybevételére, mindezt költséghatékonyan.

Biztonság nem csak a byte-oknak!

Legyen szó vállalkozásról, vagy a magánszemélyekről; egyre növekvő igényünk, saját, kontrollált biztonságunk megteremtése. Mindez ma már elérhető. Korszerű kamerarendszerek használatával egyszerűen, kényelmesen figyelheti otthonát/vállalkozását. Ez a megnyugtató lehetőség könnyen elérhető, kevés befektetést igénylő megoldás lehet Ön vagy cége számára.

Mindent megtett, mégis rossz?

Szervizünk készséggel segít a meghibásodás orvoslásában. Minden, amit megépítettek egyszer elromolhat. Nincs ez másképp számítógépeinkkel is. Ha magánszemély vagy egy cég, akinek sürgős segítségre van szüksége. Szervizünk nyitva áll Ön előtt! Keressen fel minket, kérjen szaktanácsot, hogy jobbá tehessük életét.

További szolgáltatásokkal és megannyi lehetőséggel várjuk társhonlapunkon.

www.itskonnekt.hu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?